De beste laptopdeals voor studenten

Gratis snelle studenten service

Geschikt voor jouw opleiding

ASUS A509FA-EJ145T
Terug naar product

ASUS A509FA-EJ145T

  • 15,6 inch Full-HD beeldscherm
  • Intel® Core™ i5-8265U processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 512 GB SSD
  • Intel® HD Graphics 620 (onboard)

15 reviews
12 reviews
1 review
0 reviews
0 reviews

28 review(s)

Prima laptopje

  • Snel
  • Ruime opslag op SSD
  • Mooi design
  • Accu
  • Scherm kwaliteit

Prima laptop, alleen de kwaliteit van 't scherm had hoger gekunt en de accu kan slecht een uur of 4 zonder oplader.

Thomas | Geschreven op: 06-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Chique product

  • Mooie scherm en chique kleur; mooie aangezicht.
  • Geen.

Mooie scherm en mooie kleur; mooie aangezicht. Licht apparaat om te dragen. Veel opslag, makkelijk om te installeren. Voor dit bedrag kreeg ik waard voor mijn geld. Ik ben erg tevreden over dit product.

Hanh Dang | Geschreven op: 13-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snelle laptop

  • Mooi design
  • Snel
  • Muispad

Deze laptop is een prima voor school gebruik. Je kan meerdere tabbladen open houden en dan werkt die net zo snel. Ideaal is dat je meteen aan de slag kan, omdat die snel opstart.Het is een mooie dunne en lichte laptop. Het heeft een matte beeldscherm waardoor je in de zon alles nog kan zien. Ook maak de laptop geen lawaai, waardoor je rustig kan werken terwijl er andere in de kamer zitten.Nadeel is dat de muispad soms niet reageert. Gebeurt als ik een lange tijd de pad gebruik.Kortom is het een geschikte laptop voor standaard zaken zoals office, netflix etc. Door de snelle opstarttijd kan je snel aan de slag. Alleen als je voor een lange tijd de muispad gebruikt, kan het voorkomen dat die even niet reageert.

Celine | Geschreven op: 22-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne laptop

  • Werkt goed
  • Mooie laptop
  • Licht in gewicht
  • Geen licht indicator

Fijn in het gebruik!

Jamila Renner | Geschreven op: 01-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Erg fijne laptop

  • Veel ruimte om van alles en nog wat op te slaan.
  • Start snel op.
  • Mooi groot scherm, van alle kanten goed te zien.
  • Plastic behuizing.

Heel fijne laptop en voldoet aan de verwachting. Mooie prijs kwaliteit verhouding.Veel opslagcapaciteit en ook snel werkgeheugen. Mooie beeldkwaliteit.Snel opgeladen. En houdt het lang vol na opladen.

Jacelina Offereins-Bos | Geschreven op: 13-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Heel fijne laptop

  • Snelle processor
  • Lange batterijduur
  • Stijlvol design
  • Toetsen zijn vrij klein

De laptop werkt erg snel en kan lang mee zonder op te laden. De laptop heeft een stijlvol design. Het scherm is niet heel groot maar dit is juist fijn voor op school. Het toetsenbord heeft dus ook kleinere toesten, wat ik wat minder fijn vind.

Evi | Geschreven op: 14-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Zeer handig

  • Licht gewicht
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel opgestart

Zeer handig in gebruik!

Diana Brouwer | Geschreven op: 22-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Top Laptop

  • Snel, makkelijk

Zeer mooie en snele Laptop ! Aanrader !!

Bax | Geschreven op: 26-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Top

  • Glanzend kleur
  • Makkelijk draagbaar
  • Werkt snel
  • De accu gaat niet heel lang mee
  • Geen vingerscan
  • Geen touchscreen

Een mooie en een leuke laptop voor zo een budget. Makkelijk draagbaar en mooi van kleur. Handig voor elke student!

Mahmut | Geschreven op: 04-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Laptop

Goede laptop

Hendriët Mulder | Geschreven op: 04-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Goede aankoop

  • Voldoet aan alle gestelde eisen van de opleiding
  • Nog niet tegen gekomen

De opleiding van mij zoon stelde eisen aan de aan te schaffen laptop. Zo kwam ik op de campus site op deze laptop. Prijs en kwaliteit stonden ons aan. Mijn zoon vind hem prettig om mee te werken.

Miranda Triest | Geschreven op: 05-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima laptop voor scherpe prijs

Mooi laptop, snel, lichtgewicht, scherp in zijn prijsklasse !

de ridder | Geschreven op: 05-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne laptop

  • Licht
  • Accu gaat lang mee
  • Snel
  • Nog niet ondekt

Waar voor je geld

Cas grooters | Geschreven op: 07-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Echt een aanrader

  • Mooi vormgeving
  • Snel
  • Snel opstart
  • Geen ethernetaansluitung

Lekker klein vormgeven supersnelle laptop. Alleen veel plus punten. 1 minpunt geen internetkabel aansluiting.

Egbert Kempen | Geschreven op: 09-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijn artikel

  • Erg ligt in gewicht.
  • Makkelijk in gebruik en handig voor gebruik
  • Snel

Erg fijn voor school hij is makkelijk in gebruik. En is niet zwaar.

Lisanne | Geschreven op: 10-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

super fijne laptop

  • snel
  • makkelijk te bedienen

De laptop bevalt tot nu toe prima. Hij is makkelijk te bedienen en super snel. Mijn zoon heeft hem voor school nodig en is er heel tevreden mee.

Bianca Franken | Geschreven op: 10-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Het is een heel goed en duurzaam product dik tevreden zeker een aanrader!!

Het is een goede en degelijke laptop zeker een aanrader voor studenten!!👌

Ryan Beumer | Geschreven op: 11-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Ideaal voor school

  • Goed formaat
  • Mooie uitvoering
  • Snelle laptop
  • Batterij gaat niet heel lang mee.

Ik heb deze laptop aangeschaft voor mijn studie. Hij voldoet aan mijn verwachtingen en kan hem zeker iedereen aanraden. Het enige minpunt is dat de batterij niet lang mee gaat. Dus voor een lange schooldag is het wel handig dat je hem van tevoren helemaal oplaadt. De prijs die ik ervoor heb betaald is het zeker waard.

Kaatje | Geschreven op: 11-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

ASUS A509FA-EJ145T

  • Handig in gebruik
  • Mooie uitstraling

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop!

I.J.H Vullings | Geschreven op: 13-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snelle makkelijke laptop

  • Helder scherm
  • Start snel op
  • Genoeg geheugen
  • geheugenkaartslot alleen voor kleine kaartjes

Makkelijke laptop, door de ssd geheugenkaart heel snel met opstarten.Makkelijk toetsenbord met genoeg ruimte tussen de toetsen.Numeriek toetsenbord is fijn dat het er ook op zit.Scherm is ook duidelijk en rustig om naar te kijken.

Stefan | Geschreven op: 18-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Super fijne laptop

  • helderheid scherm
  • snelheid
  • gewicht

De laptop voldoet aan alle wensen. Hij is licht van gewicht, is snel en heeft een mooi scherm dat plezierig is om naar te kijken. Heel goede prijs-kwaliteitverhouding.

Sandra | Geschreven op: 19-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Top Laptop!

  • Het is heel licht en makkelijk mee te nemen
  • Mooi montuur!
  • Is heel snel en start erg snel op!
  • Afbeeldingen en sommige apps kunnen pixelig zijn
  • Batterij heeft alleen een lange duur als je je scherm op het donkerst zet en geen ''zware'' dingen doet

Het is echt een top latop! Hij werkt heel fijn, is heel licht en start erg snel op!Wat ik wel jammer vind is dat de batterij alleen een lange duur heeft als je je scherm op het donkerst zet en geen ''zware'' dingen doet.

Vera | Geschreven op: 26-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

geslaagde aankoop

  • werkt snel
  • handig voor de technische opleiding
  • veel opslag
  • batterij gaat niet lang mee

ik vind het een goeie computer ook voor mijn opleiding technicus engineering is het een goeie computer werkt en start snel op en je kan er veel op downloaden.ben er reuze blij mee met de laptop een echte aanrader voor de mensen met een technische opleiding!

mo | Geschreven op: 30-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

laptop

  • snel
  • Mooie uitstraling
  • duidelijk beeld

we zijn heel tevreden over de aankoop van de laptop! Goed en snelle service van de campusshop.

I.J.H Vullings | Geschreven op: 22-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Zeer tevreden

  • Batterij gaat lang mee
  • Snelle laptop
  • Typt goed en mooi groot scherm
  • Kleur

Ik ben erg tevreden met deze laptop! Gebruik het voor school en werkt prima. Batterij gaat lang mee, je hoeft niet overal je oplader mee te nemen. Ik twijfelde nog over deze laptop, vanwege de kleur maar uiteindelijk ben ik daar helemaal aan gewend en ben ik super tevreden!

Prya Stikvoort | Geschreven op: 30-01-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Heel blij mee

  • Super snel
  • Licht
  • Mooi beeldscherm
  • Batterij

Een perfecte laptop om te studeren. Het is een mooi groot scherm terwijl het licht is en dus handig is om mee te nemen. Het start super snel op, niks om aan te merken :)

Rianne | Geschreven op: 16-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Hele goede laptop

  • Goede kwaliteit
  • Het is een laptop dat voldoet aan alles wat je nodig hebt
  • Goede prijswaarde
  • Dat hij te perfect is

Het is een laptop dat voldoet aan al je eisen. Vooral voor school is het een perfecte laptop. Door mij heeft bijna de helft van mijn klas de laptop gehaald en ze zijn allemaal tevreden ermee. Dank jullie wel voor jullie goede service en perfect artikel

Furkan inan | Geschreven op: 13-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Goede laptop

  • Mooie kwaliteit beeld en geluid
  • Snel
  • Gaat lang mee op accu
  • Camera is niet zo scherp
  • Hij schakelt zichzelf uit als hij te lang ongebruikt of dichtgeklapt staat
  • Camera valt soms helemaal weg en doet het dan ook niet meer

Fijne laptop en lekker snel in gebruik. Start in 7 seconden op. Lekker toetsenbord. Goede kwaliteit geluid. Licht. Makkelijk mee te nemen.

Mellanie Hoogerland | Geschreven op: 29-07-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee