De beste laptopdeals voor studenten

Gratis verzending vanaf 20,-

Geschikt voor jouw opleiding

Lenovo Smart Clock Essential - Grijs - ZA740001SE
Terug naar product

Lenovo Smart Clock Essential - Grijs - ZA740001SE

 Verwacht over 28 dagen. Bestel nu!
 Ook op voorraad in onze winkels
  • 4 inch beeldscherm
  • Bluetooth 5.0
  • WiFi
  • Google Assistent
59,99
 
49,58 excl. BTW

5 reviews
4 reviews
1 review
0 reviews
0 reviews

10 review(s)

doet alles wat je wilt , zet de wekker met je stem , voert commando`s uit . ben er dik tevreden mee , zeker voor de prijs die ik er voor betaald heb .

Geschreven op: 01-12-2020 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

+ Klein meer ruimte op je nacht kast. + Goed leesbaar + Geïntegreerd nachtlampje - Lastig twee stuks in slaapkamer bij stembediening dan reageren ze beide dit is niet wenselijk.

Geschreven op: 04-12-2020 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Top klok smart speaker van lenovo

Geschreven op: 22-12-2020 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

De klokradio van de 21st eeuw als het ware. Goed geluid en mooi afgewerkt. Display blijft en tikkeltje te fel in een donkere slaapkamer.

Geschreven op: 25-12-2020 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

VOOR 25,00 EURO

  • MOOIE VORM GEVING
  • GOED GELUID
  • AANRADER
  • GEEN 24 UUR
  • GEEN NL BESCHRIJVING

GEWELDIGE DIGITALEKLOK JE GEEFT EEN COMANDO B.V. OKE GOOGLE WAT IS HET WEER IN BELGIE OF SKYRADIO OF OUDE PIRATEN HITS OF WAT IS DE TEMPERATUUR IN KAAPSTAD GEWOON EEN COMANDO GEVEN EN LUISTEREN.BEN HEEL BLIJ MET DIT APPARAAT IK GEBRUIK ER 2. NU EEN DERDE BESTELD VOOR EEN KENNIS.

Sjouk van Hulst | Geschreven op: 07-03-2021

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

zeer snel en een goed produkt

Geschreven op: 30-10-2021 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne bediening d.m.v. app op telefoon, waardoor het instellen van de wekker ‘een koud kunstje’ is. Voldoende mogelijkheden, duidelijk scherm waar tijd en temperatuur goed af te lezen is, compact klein en mooi design wekkerradio.

Geschreven op: 28-11-2021 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

handig + simpel te bedienen

Geschreven op: 01-12-2021 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Mooi klein en gemakkelijk in gebruik. Mooi design

Geschreven op: 03-12-2021 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Omdat het werkt met de Google assistant hebben we voor deze wekker gekozen, prima geluid .

Geschreven op: 21-06-2022 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee